onsdag den 14. december 2011

Boller fra Kohberg !

Var i sidste uge sammen med mit sikkerhedsnetværk i region Syd. En samling af arbejdsmiljøleder, fra flere forskellige virksomheder i det syd og sønder jyske - Samt Fyn. Vi er en broget forsamling, og vi er vidt forskellige steder i vores arbejde med sikkerhed og miljø. Men vi får bestemt noget ud af at være sammen i dette netværk. Får udvekslet erfaringer, og man får den nære kontakt. Og det er netop nøglen til succes. For i mit erhverv er det godt at vide, hvem der ved hvad - For derved har man en guldgrube af viden, som man kan trække på og arbejde med. Og så er det også lidt sjovt, at der sidder 4 sikkerhedsfolk, som er "gamle" kollegaer fra mine tidligere jobs.
Vi var samlet på brødfabrikken Kohberg i Bolderslev. Et bageri i kæmpe format. De kan, blandt meget andet, lave 18.000 boller i timen - 35.000 rundstykker i timen og 25.000 spandauer i timen. ( Og brugte 1850.000 kg gær om året ) Mængde som man bliver nød til at se, for at forstå.
En meget flot og ren fabrik / Bageri, hvor der er kælet for kvaliteten. Og deres slogan: " Hvad skal jeg sige......... Boller fra Kohberg ! " Sidder helt i skabet. Som bonus , så havde de en skøn lugt af nybagt brød over alt. ( Og deres helt egen byskilt - Se billedet )

Ingen kommentarer: