mandag den 10. oktober 2011

Ildløs ved naboen !

Der var rigtig gang i det lokale brandvæsen, da jeg kom hjem i dag. Ikke langt fra min have var der gået ild i en lade med halm. Og sådan en lade, fyldt til randen med bigballer, brænder virkelig godt. Selv de store stålspær var smeltet ned over det hele. - Der var nok ikke meget mere at gøre for brandmændene, end at holde branden under kontrol. Og så lade det brande færdig. Selv kl. 21 om aftenen var der gang i branden.


Der skal ikke meget mere end en gnist til at skabe en større brand. Jeg er selv utrolig hysterisk med åben ild. Og et sådan syn bekræftiger bare min nervøsitet.

1 kommentar:

Nils Mogensen sagde ...

PÅSAT: To piger på henholdsvis 14 og 15 år blev mandag over middag anholdt og sigtet for at have påsat en brand i en halmlade på en ejendom på Haderslevvej ved Skodborg.

Pigerne, der er fra lokalområdet, var mandag eftermiddag til afhøring hos Vejen Politi. Den ene af pigerne havde mandag eftermiddag bekræftet hændelsesforløbet over for politiet.

Branden opstod kl. 11.46, og laden var helt overtændt, da brandfolk fra flere stationer ankom. Ingen mennesker eller dyr har været i fare under branden.

- Vi lader det brænde ned, og det kan godt tage hele natten. Der er ild i omkring 400 bigballer, siger indstsleder hos Rødding Frivillige Brandværn, Hans Tonesen