søndag den 30. oktober 2011

Fik du sat uret !

Så skiftede vi over til vintertid. Efterhånden er fast tradition. Og ikke det store problem for mig. I denne del at tidsskiftet får vi endda 1 time ekstra at gøre godt med. ( Mit indre ur tager et par dage at stille om, så den første dag står jeg bare tidligere op )

Der er dog mange andre, der har væsentlig større problemer med opstillingen. Dyrene i naturen kender ikke til dette samfundsskabte "Spare fænomen" - Så i dagene efter vores ur stunt, er der rigtig mange dyr der bliver kørt ned i trafikken. Og de er ikke de eneste der har problemer. En rundspørge viser at omkring 800.000 danskere er kommet for tidlig eller for sent til en aftale, fordi de havde glemt at stille uret om.

Skulle nogen være i tvivl om hvad der skal gøres er denne remse helt fin: Når havemøblerne skal frem fra skuret - Skal uret frem /// Når havemøblerne skal tilbage i skuret- Skal uret tilbage.

Nogle mennesker har dog så store problemer med sommer / vinter tid, at de ligefrem har lavet en forening imod.

Sjovt nok har Kina ikke sommer / vintertid. De har den samme tid hele året. Ja... De har den samme tid i hele landet. Hvilket jeg har prøvet. I nærheden af Beijing følger man tiden som i Europa. - Møder på arbejde mellem 7 - 8. Og i Ürümqi møder man mellem 10 - 11. Det virker helt skævt. Men når man er i Ürümqi og der først bliver lyst kl. 9 - Så er det helt naturlig.

Ingen kommentarer: