onsdag den 26. oktober 2011

Hunde - rig !

Vi har en skøn hund, og den bliver da også engang imellem behandlet - Og talt til, som om den var lidt mere end en hund............... Men det er stadig en hund. Og skulle vi komme dertil, at nogen skulle arve i vores familie. Så var den ikke med på listen.

Men sådan ser ikke alle på denne sag. Det ser ud til at Dyrenes beskyttelse fik mere en 30 millioner ind på den konto i 2010. Rigtig mange penge, som helt sikkert gør gavn i de lokale foreninger eller til generel dyrevelfærd. ( Men det er da lidt tankevækkende, at foreninger som Børnecancerfonden - Røde Kors eller Folkekirkens nødhjælp slet ikke kan matche et sådan arvet beløb ! ) - Nå....... Folk må jo gøre med deres penge, hvad de har lyst til. De har jo selv tjent dem.

Kæden hopper dog af, når vi taler om en specifik hund der arver en formue. Det er ikke engang sjælden i Amerika og omegn. Dyret kender ikke forskellen - Den har ingen fornemmelse af at være rig eller fattig - Den kan nok føle et sagn efter sin tidligere ejer. Men det gør penge ikke ret meget ved. Her har fornuften forladt dømmekraften. Så hellere Dyrenes Beskyttelse.

Ingen kommentarer: