lørdag den 7. marts 2015

Skulle du også lige tjekke SKAT !

Man skulle næste mærke denne dag / nat i den danske kalender. Dagen hvor SKAT frigiver årsopgørelsen for omkring 4,4 million skatteborger.  Ikke mange kan sige sig fritaget for at være nysgerrig på om det hele gik op i en højere enhed ..... Eller man skal have eller betale penge.
 
Faktisk er der så mange, der skal ind og kigge på Skat hjemmeside, at ventetiden kan være over en time for at komme igennem. ( I år har de fået en lille grøn mand, der viser hvor lang tid man skal vente - Smart og vældig illustrativ )
 
Selvfølgelig var jeg også inde og kigge. Og ja.. Jeg skal have penge tilbage. Skat har lavet opsætningen på siden så smart, at første linje indeholder beskeden om penge tilbage, eller betale. På den måde bliver man fri for at læse forvirret ned gennem en hel masse tal, for at nå et slut resultat.
 
Dog tror jeg også at mange af dem, der skal have penge tilbage, helt glemmer at se resten af tallene efter i sømmene. Om der måske skulle have sneget sig en regnefejl ind - Eller de mangle oplysninger på selve skat udregning. Alt sammen noget der sagtens kan forandre det endelige resultat.

Ingen kommentarer: