fredag den 6. marts 2015

Blive attraktiv - Drik ET glas vin !

Skal du i byen for at imponere det modsatte køn, er det fornuftigt at nøjedes med et enkelt glas vin. Et enkelt glas gør dig nemlig mere attraktiv, mens glas nummer to har modsatte effekt. Det viser en ny undersøgelse fra University of Bristol, skriver Livescience.com.
 
 
Undersøgelsen blev foretaget blandt 40 studerende på universitetet i Bristol, der meldte sig til at indtage et par glas vin i videnskabens navn. For at se, hvordan de studerenes udseende skiftede i takt med deres indtag af alkohol, fotograferede forskerne de studerendes ansigter før de havde drukket og efter hver drink. Herefter vurderede en separat gruppe studerende, hvor attraktive de fandt personerne på billederne i takt med, hvor meget testpersonerne havde indtaget.
 
 
»Det tyder på, at folk betragtes som mere attraktive, når de har drukket en lille mængde alkohol. Men hvis de fortsætter med at drikke alkohol, stopper man med at betragte dem som mere attraktive end før,« siger Marcus Munafò, der er professor i biologisk psykologi ved universitetet i Bristol og projektets forskningsleder. Hvad det er, som gør, at et enkelt glas vin øger ens attraktion på det modsatte køn, er dog uklart. Marcus Munafò mener dog, at det kan have noget at gøre med de røde kinder og udvidede pupiller, som følger med indtagelsen af et enkelt glas vin.
 
 
( Jeg må nok hellere skifte party taktik, og lade vin være noget de andre drikker, når jeg har fået et enkelt glas. Om jeg behøver at blive mere attraktiv er nok ikke målet - Men det gjorde nok ikke noget, hvis jeg kunne påvirke mine omgivelser positivt )

Ingen kommentarer: