tirsdag den 17. marts 2015

Boycut Ryanair - Vi vil behandles ordentlig !


Dagen før Ryanairs entre i Københavns Lufthavne melder LO-formand Harald Børsting ud, at overenskomster er vigtigere end arbejdspladser. "Flybranchen adskiller sig ikke fra alle mulige andre brancher. Hvis man ikke kan skabe en tilstrækkeligt stærk forretning til at betale delønninger, der er nødvendige for at leve i det danske samfund, må man finde et andet sted at drive sin forretning fra," siger Harald Børsting. Han er i yderste konsekvens parat til at acceptere, at det kan koste arbejdspladser, hvis andre selskaber end Ryanair også opgiver at have baser i København.

( Vi har mange flotte ord for hvordan vi gør det i Danmark: Den Danske model - Social sammenhold - Velfærdsstat o.s.v. Og mange udfra kommende mennesker her ikke helt forstået hvad det drejer sig om - Derfor skulle vi måske bare kaldet det " VI VIL BEHANDLES ORDENTLIG".

Børsting har så inderlig ret - Den klassiske model med, at kan man ikke få en rentabel forretning op at kører, så må man enten hæve prisen eller lukke firmaet. Det har aldrig.... Og vil aldrig blive lovligt at smøre virksomhedens dårlige forretnings model af på de ansatte i Danmark. Vi skal alle leve - Ryan Air modellen er menneskefjendsk og skaber brødnid ved de ansatte mens millionerne ruller ind ved ejerne. Samtidig med at de dræber de forretninger, som opfører sig anstændig. 

Boycut Ryanair - Betal bare 100 kr. mere for din flybillet næste gang - Og smil til stewardessen næste gang du flyver. Så er du ikke skyld i at nogen går sultne i seng. 

Ingen kommentarer: