fredag den 13. marts 2015

Du skylder 26.000 kr. - Helle har brugt dem !


Jacob Jensen, MF / V  skriver: "Når man ser på udviklingen i danskøkonomi, så fremkommer et noget andet billede end det, som Morten Østergaard og Socialdemokraterne prøver at tegne op. [...] Umiddelbart inden krisen ramte os i 2008 havde vi således opbygget en netto formue på 120 milliarder kroner. Og kun som følge af den verdensomspændende økonomiske afmatning blev det til en samlet beskeden offentlig gæld på 20 milliarder kroner, da vi overlod magten til Helle Thorning og Morten Østergaard i 2011. 

Det har regeringen haft meget travlt med at kalde for ”et håndværkertilbud”, og at de nu har brugt tre år på at genoprette dansk økonomi. Imidlertid er dansk økonomi ikke blevet genoprettet. Tværtimod er gælden bare vokset og vokset - ja, den er nærmest eksploderet !

Gælden er i dag otte gange så stor, som da Thorning og Østergaard tog over. Vi skylder i dag 168 milliarder kroner mod 'beskedne' 20 milliarder kroner i 2011. Det svarer til, at Socialdemokraterne og de Radikale på blot tre år har forgældet hver eneste dansker med omkring 26.000 kroner. Er det hvad Morten Østergaard vil kalde ”ansvarligt” at bruge af penge, som man ikke har?"

Se det var jo en helt anden historie end den som Helle Thorning prøver at fortælle - Men måske meget forståelig at hun ikke fortæller netop denne del. For de næste spørgsmål ville helt naturlig være: Hvad har de så brugt alle de penge til ??

Integrationen virker ikke - Vi tager penge fra kontant penge modtagerne - Vi opkræver flere skatter - Vi Skære i ældre plejen og skolerne - SU til studerende bliver mindre..... Ja - Listen er lang og næsten uudholdelig at læse. 

Eneste trøst for os alle er at Helle Thorning skal have karakter for hendes indsats engang i løbet af året - Så må vi se om den befolkning hun har pint og gældsat giver hende en karakter der gør at hun kan fortsætte hendes rejse mod "Anker Jørgensen" tilstande, eller vi skal have en anden sammensætning af folk - Som så måske begynder at betale af på vores gæld. 


Ingen kommentarer: