mandag den 16. marts 2015

Popnitter og nummerplader !

Det er ikke et krav endnu, men det er rart nok at være sikker. Nogenlunde sådan kan tankegangen hos billister lyde, når de i god tid tyverisikrer deres nummerplader. Både hos Applus bilsyn og FDM oplever man en stigende interesse for at få sikret bilens nummerplader mod tyveri.

Stjæles 20.000 nummerplader årligt

Tyverisikringen bliver først et lovkrav fra november 2015, men hos Applus har man allerede solgt 30.000 sikringssæt. Det fortæller administrerende direktør Per Rasmussen fra Applus. - Der er rigtig rigtig mange, der er ude i god tid. Og det er også en god ide, for der stjæles årligt ca. 20.000 nummerplader. Og når ens nummerplade stjæles, så skal man jo købe en ny nummerplade, og det koster nogle penge. Man risikerer også at få parkeringsbøder, siger Per Rasmussen til DR Syd.

Få nummerpladen skruet fast før levering

Men der er altså allerede nu 30.000 bilister, der lever op til lovgivningen før tid. FDM opfordrer til, at man ved køb af ny bil allerede nu beder om at få nummerpladen skruet fast før levering.  Fundet på Dr.dk / Rasmus P. Larsen / Ulrik S. Bang.
Min næste bil skal helt sikkert have pop-nittet nummerpladen fast, til karosseriet. Så kan tyvene bare komme an.

Ingen kommentarer: