tirsdag den 26. maj 2015

Masse af job til udlændinge !

Thomas Bernt Henriksen, økonomisk redaktør, skriver: ” "Det går fremad i Danmark," lyder det i Socialdemokraternes valgannoncer, hvor der refereres til, at der er skabt 40.000 job i Danmark under Thorning-regeringen. Job er til enhver tid den perfekte politiske slagvare. Det er enkelt at kommunikere, at der er skabt tusindvis af job - og enklere end at fortabe sig i de forskellige tekniske mål for arbejdsløsheden.
 
Nu kan DA så slå fast, at ca. 30.000 af de 40.000 job, der er skabt, er gået til udenlandsk arbejdskraft. LO er ikke helt enig, men mener, at det er godt 40 pct. af de nye job, der er gået til udlændinge. Med andre ord har danskerne ikke set så meget til den jobvækst, som socialdemokraterne jubler over.”
 
Hvis Helle Thorning omgås tallene med den arrogance, så skal jeg nok til at lytte lidt mere efter, hvad hun siger. I min bog er det noget af det tætteste man kan komme på at lyve, hvis man siger at de har skabt 40.000 nye job til Danmark ( Underforstået danskerne ) -
 
Det næste - Som helt sikkert kommer i denne uge er rapporten om at det går bedre i Danmark. Her skal Helle Thorning nok tage alle de gode ting i rapporten, som indtægt for hendes politik de sidste 4 år. Her skal man nok også lige slå koldt vand i blodet. Opsvinget i verden er primært kommet ude i verden og derefter smittet af på Danmark. Vi har ikke haft den store indflydelse på denne udvikling.
 
 

Ingen kommentarer: