fredag den 15. maj 2015

Kampen de aldrig vinder !

Vi har et strandskadepar på vores danske fabrik. De bor på vores flade tag. Som. med sine løse stenbelægning, godt kan ligne en stenet strand. De er meget trofaste og en sjælden længere fra hinanden end at de kan have øjnkontakt. Man kan næsten sige at de kun har syn for hinanden.
 
MEN.... Lige nu har de dog fået et problem, som fylder hele deres dag. De har fået et konkurrence par strandskader, som de absolut skal have skræmt væk.
 
NU ER DET BARE..... At det konkurrerende par er et spejlbillede i et større rudeparti.  De bruger oceaner af tid på at skræmme spejlbilledet væk. De slår hårdet til ruden med deres næb, og de springer op og vifter med vingerne for at virke afskrækkende.
 
Men uanset hvad, så gør spejlbilledet det samme som dem, og det forsvinder - og kommer igen nøjagtig samtidig med at de flyver hen til ruden.
 
i første omgang ser det sjovt ud, men efter at have oplevet dem en hel dag, kan jeg godt blive bekymret. De bruger så meget tid på denne spejldans at de ikke bruger tid på at finde mad og lige så vigtig - at få unger på vingerne.
 
Jeg har bedt vores vicevært om at dække vinduerne til på ydersiden med noget pap, så strandskader kan få ro og få et mere normalt liv.

 

Ingen kommentarer: