søndag den 16. december 2012

Nok lige lovlig drastisk !


- Fedtskatten er regeringens smertensbarn. Nu mukker EU, fordi sødmælksfedt er fritaget, mens margarine ikke er. Det er jo reelt statsstøtte til Arla og mælkebønderne.  - Desuden er der problemet med grænsehandelen, der bliver øget pga. skatten, men Knud H. har et forslag til at løse begge problemer, nemlig at et BMI-tal på over 25 skal koste en ekstra skat. Han skriver:

Staten sikres indtægter
- Ved at omdanne fedtskatten til en fedmeskat kunne begge dele løses samtidig med, at det oprindelige sundhedsformål bevares, og staten sikres nogle indtægter
- Altså: Borgere med et BMI over 25 betaler ekstra statsskat i forhold til overskridelsen. BMI på 27 udløser to ekstra procentpoint, 30 fem ekstra og 35 skal koster yderligere 10 plus tre ekstra strafpoint.
Vi bliver de slankeste i hele verden
- Efter kort tid er den danske befolkning den slankeste i hele den vestlige verden, mener altså Knud H.  ( Et forslag der aldrig vil få sin gang på jord - Men alligevel en tanke der kunne sætte en diskussion i gang omkring eget ansvar for fedme og de menneskelige og økonomiske konsekvenser det har. - For alle. Både personen selv - familien og selve samfundet )

Ingen kommentarer: