lørdag den 8. december 2012

Når behandler overtolker egne projekter !

 

Omkring 20 narkomaner har siden september haft mulighed for gratis at trække rene kanyler og komme af med brugte. Det sker i en kanyle-bytte-boks, der står ved Vejle Misbrugscenter.
Det betyder, at brugte kanyler ikke i samme omfang ligger og flyder rundt omkring. Samtidig er håbet, at narkomanerne ikke smitter hinanden med sygdomme ved at dele kanyler.
 
Tog en taxa- Kanyle-bytte-boksen bliver benyttet. Tilbagemelingerne er gode og glade. I sidste weekend var der en narkoman, som tog en taxa for at komme hen til boksen og trække rene kanyler. Det viser, at han tænker på sundhed, trods alt, siger Christoffer Karlson, som er behandler Vejle Misbrugscenter.
 
( Jeg har oprigtig ondt af narkomaner. Ikke at de er uden skyld i at havne i en håbløs situation. Men mere, at de sjælden kan komme ud af problemet. - At man har opsat kanyle bytte bokse og skaber nogle tålelige forhold er også rigtig godt. Men at en behandler ( Christoffer Karlson) - Kan tolke at narkomanen, som tager en Taxa ind til bytteboksen, tænker på sundhed. Det må siges at være en "langt ud" tolkning / Ønsketænkning for en behandler. - Enten var narkomanens gamle udstyr ødelagt, eller han var gået tør for udstyr. Har en narkoman overhovedet overskud til at tænke sundhed - Så tænker de nok mest på at blive stof frie )

Ingen kommentarer: