torsdag den 30. april 2015

Målstregen indhenter dig !


Man kan udtænke mange forskellige løb - Koncepter er der nok af og ideerne kan være mere eller mindre gode. Her er dog en ny ide som helt sikker kan få en til at løbe lidt stærkere - Og især slutte af med en spurt når målstregen er ved at indhente dig ( Ja - du læste rigtig - Når målstregen indhenter dig )


Wings for the life World run" er et nyt koncept løb, hvor man starter et bestemt sted - Efter en halv times løb, starter en bil som agerer målstreg. Og når bilen så har indhentet løberen, så er løbet forbi. På den måde fortsætter "målstregen" indtil der kun er en løber tilbage fra hvert køn. - - -  Sjov ide, som nok ikke er særlig god at duplikerer, men sagtens kan leve længe, hvis et enkelt løb bruge metoden.


Løbet er et global løb, som startes overalt 33 forskellige steder i verden på en gang. Altså vil der være nogle steder det starter sidst på dagen eller meget tidligt på morgenen. - I Danmark starter løbet i Aarhus, den 3 maj - Klokken 13.00 ( Se link til løbet HER ) 


Løbet er et velgørenheds løb, som støtter forskning indenfor rygmarvskader. Måske ikke lige den målgruppe i Danmark, der kan lokke ekstra mange deltager til løbet. Men konceptet...... Det skal nok hitte. Både med antal deltager og presse omtale.  

Ingen kommentarer: