søndag den 5. april 2015

Tilpasning er god forretning !

Man må tilpasse sig den lokale kultur, hvis man vil gøre forretning - Den sætning har helt sikkert være baggrunden for Mc. Donald da de udformede deres Ronald Mc. Donald, som står udenfor deres forretning i Khao Lak. 


Normalt ser man Ronald Mc. Donald som en figur der omfavner børn og barnlige sjæle, men her i Thailand indtager han hen høflige "hilse stilling" med håndfladerne samlet og kroppen let foroverbøjet.


En anden ting der også har fundet indtog i dette land er deres egen udgave af et sikkert barnesæde på deres foretrukne transportmiddel - Knallerten. Havde det været i europa, eller for den sags skyld i USA, så talte vi om testede sæder, hvor både kollisions sikring og krops beskyttelse havde fået forskellige stjerner, efter deres evne til at redde barnet.


Der tror jeg ikke lige at det er målestokken for om udstyret er godkendt til brug. Her er det mere prisen og funktionaliteten under brug, der er skelet til. At man kan komme ud for et uheld er utænkelig.


Men nok ikke helt utænkelig, da vores hotel faktisk advarer mod at leje lokale knallerter - Med teksten / frit oversat til dansk: Der opstår daglig uheld med knallerter i området. Ofte med stor skade til følge..... Endda dødsfald. 


OK - De lokale knallertkører læser nok ikke hotellets advarsler - Men de burde kende til faren alligevel. 


Ingen kommentarer: