onsdag den 8. april 2015

Dans og musik i mindre doser !

ved to lejligheder var der lokal optræden på hotellets plæne ned mod vandet. Et lokalt orkester som spillede traditionel Thailands musik. Vi lyttede alt hvad vi kunne, men jeg må indrømme at jeg aldrig kommer til at forstå - endsige være glad for sådanne toner. Det ligger så lang fra vestens tonearter at det tenderer til støj. Men det er selvfølgelig subjektiv, og det kan være at de syntes det sammen om vores musik.


Der var også tre piger, som gav den med lokal dans. Her var der lidt mere forståelse. De var klædt ud i traditionelle dragter og danske rytmisk til den lokale musik. Det var ikke dans i vores forstand. Mere en lang række af positurer, hvor de gentog forskellige krops stillinger over flere gange.

Jo - det var flot at se på, men som de fleste andre gæster til showet, så havde vi fået vores dosis efter cirka 45 minutter og måtte fortrække til et mere roligt sted.


Næste dag gav jeg den som danser - Det var dog endnu mindre succesfuld - Konen syntes at jeg var fjollet og der var overhovedet intet publikum til stede !

Ingen kommentarer: