torsdag den 2. april 2015

Brand i den lokale benzin tank !

Der findes selvfølgelig tankstationer i Thailand - Også ude på landet ( Hvis man da kan kalde Kao Lak for - på landet ) - Men det er tydeligt at der er langt mellem stationerne og at de ikke er specielt egnet til at tanke de mange knallerter / små motor cykler som dette land er fyldt med.


Derfor finders der også et hav at uautoriseret tankstationer - Nemlig steder hvor der er sat en masse spiritusflasker. På-fyldt enten 91 eller 95 oktav benzin, som man så kan købe og hælde i tanken. Disse "tankstationer" findes både ved det lokale minimarked - restauranter - Frugtboder. Ja, selv massagesteder har en lille samling af flasker med benzin stående til videresalg.


Man skal ikke være ret kyndig for at se faren i dette. Dels står mange af flaskerne direkte i solen, så der er en væsentlig fare for selvantændelse - Dels er flaskerne gerne sat så yderlig ved vejen ( Så forbi passerende knallerter kan se dem ) at de er alt for nemme at ramme for den ret kaotiske trafik. 


Vi så et par enkelte der købte benzin. Vi så endda en enkelt der hældte flaskens indhold i tanken samtidig med at han røg en cigaret. niveauet af sikkerhed afspejler virkelig landets niveau at syn på mennesker. 

Ingen kommentarer: