tirsdag den 20. oktober 2015

Kartoffelavlernes dårlige undskyldninger !

Der skal ikke bare gummistøvler, men ligefrem vaders til for ikke at blive gennemblødt, når man går en tur gennem Jens Dalsgaards kartoffelmarker ved Store Vildmose.
 
Det våde vejr påvirker i den grad kartoffelavlerne, som nu forudser, at forbrugerne mindst vil støde på én ubrugelig kartoffel – en såkaldt 'vandsure' - i en sæk på to kilo.
 
- Det kan ikke undgås et år som i år, fordi den store mængde vand, vi har fået i september måned, står mellem rækkerne, siger Jens Dalsgaard, der leder Dammosegård i Aabybro.
 
Med sådan en udmelding kan jeg kun give Jens Dalsgaard et stort minus. Når man lavet et produkt, der bruges som fødevarer, så burde man også have en kvalitetskontrol der sorterede de rådne kartofler fra. Det kan på ingen måder være svært - Det er bare et spørgsmål om vilje og en professionel holdning til det man laver. Men selvfølgelig....... Så tjener Jens dalgaard nok mere ved at "smøre" en dårlig kvalitet af på forbrugerne.
 
.... Og er der noget der virkelig kan få mig til at skifte til ris - pasta - andre rodfrugter eller salat, så er det når man køber en pose kartofler, hvor der både findes en eller to rådne og en del der er stødt i stykker.

Ingen kommentarer: