mandag den 30. april 2012

Hans Otto er godmorgenkaffe til ørene !

Næsten hver morgen hører jeg " Morgenstund " i radioen - Fra bilen starter ca. kl. 05.15 og til kl. 06.00 Her serverer Hans Otto Bisgaard et godt og vel planlagt morgen udsendelse. Ikke med de stor overraskelser, men det er nu heller ikke nødvendig på den tid af morgenen. Hans Otto har endda lagt det i ret faste rammer - Med tre på stribe - Naturkalenderen - Dagens citat og måske en lille mad opskrift. Musikken er main stream og noget man næsten altid har hørt før. Det hele er krydret med små snakken og hyggelige kommentarer. Jeg nyder virkelig at sidde stille i bilen og komme i god stemning lige fra morgenen af. ( Senere går jeg over på P1 og hører den lange radio avis )
MEN lige i øjeblikket har Hans Otto indført et irritations moment i hans udsendelse. Hver gang han omtaler en fugl i naturkalenderen, så plejer vi at hører den "synge " bagefter....... MEN nu er han begyndt at spille " Dans og Lær" - En elendig blanding af pling plang musik - med fuglesang samplet ind over. Det lyder mildest talt forfærdelig, og man får ikke en ordentlig forståelse af fuglens sang.
Otto..... kom nu tilbage på sporet. Fjern det nye tiltag og hold den rene linje. Et af dine kvalitetsmærker er at programmet har en genkendelighed. Bliv ved med det !

Ingen kommentarer: