søndag den 8. maj 2016

Victor Boysen som kold egoist !


Er de kristne helligdage blot et levn fra fortiden, som burde afskaffes, eller skal de fastholdes? Ifølge en undersøgelse som Ekstra Bladet har foretaget med 7.000 deltagere, så mener 89 procent, at der ikke skal pilles ved helligdagene. Men Radikal Ungdom er af en anden holdning. ”Mange støtter jo ikke op om folkekirken, så hvorfor skal de tvinges til at fejre, at Jesu liv på jord sluttede for 2000 år siden”, siger landsformand Victor Boysen. Han erkender dog, at der ikke er mange stemmer i at tage fridage fra blandt andet børnefamilierne, så hans forslag går på at lade de 12 dage, der er tale om året, blive fleksible og i stedet blot kalde den fridage.

Folk som Victor Boysen og hans politiske korrekthed er væsentlig værre end at skulle kalde sine fridage et eller andet kristen. Jeg kan nærmest blive helt apatisk af folk, der fornægter vores historie og kultur, bare for at vise deres "fantastisk ophøjet" mening om at almen forståelse skal udvandes til ligegyldighed ( Så som at der ikke må være kristen tegn i det offentlige rum - At man ikke må bruge han og hende, men skal sige HEN - og hvad de ellers kan finde på for at forflade og tilintetgøre en kultur arv, som de åbenbart ikke føler at være en del af. )

Hvis man ikke er i stand til at erkende sine rødder ( På godt og ondt ) så er man ikke i stand til at se frem og give et kvalificeret indspark i dagen debat. Det viser Victor Boysen med alt tydelighed. Og endnu værre er hans erkendelse af: "At det ikke giver ret mange stemmer" - Hvilket viser egoismen og at hans popularitet kun bygger på kolde beregninger og en nedladen syn på danskerens egne holdninger.

Ingen kommentarer: