fredag den 13. maj 2016

Døden lurer down under !


Hvor: Australien

Derfor skal du holde dig væk:
Det er måske ikke helt fair at inkludere et helt land på listen over verdens farligste steder, men det er altså svært ikke at få lidt koldsved på panden, når man læser om de uhyggelige skabninger, der lurer i den australske outback.
Tag nu bare brunslangen som eksempel. Den aggressive giftslange står for op mod 60 procent af de årlige dødsfald forårsaget af slangebid i Australien, hvilket især skyldes, at den holder til i mere befolkningstætte områder. Og har det lille monster først sat tænderne i dig, er det med at få fingrene i en modgift med det samme. Får du ikke behandling, vil giften kaste dig ud i et smertehelvede af kramper, mavepine og nyresvigt indtil kroppen giver op.

Det er dog ikke kun giftslangerne, du skal passe på Down Under. Saltvandskrokodiller, hvidhajer, giftgobler, edderkopper og bizarre skabninger som den blåringede blæksprutte tager livet af adskillige mennesker hvert år, og sørger for, at Australien ikke ryger af listen over verdens farligste steder lige foreløbigt.

Ingen kommentarer: