tirsdag den 3. maj 2016

Skovens dag var en succes !

 
I søndags var i ude at besøge skoven - Eller rettere, der var Skovens dag 2016. Et årlig tilbagevendende arrangement, hvor skovens folk og dem der ellers har deres virke omkring skov naturen, viser området frem for os der ikke kommer der så tit.
 
 
I år havde vi børnebørnene og vejret var helt fantastisk, så der var ingen undskyldninger for ikke at deltage. Vi kørte til skoven lige nord for Holdsted ( Agerbækvej - Hovborg ) - hvor der var langt op til den helt store rundvisning.
 
 
Vi var der allerede kl. 10.15 og havde nok regnet med at vi var nogle af de første. men allerede har viste Skovens dag sig som en overraskelse. Efter en snoet vej ind i midten af skoven var der en - næsten allerede fyldt parkeringsplads. Vi fik parkeret og modtog en meget god folder over dagens aktiviteter og selve ruten der skulle gås.
 
 
Ruten var en ca. 3 km rundt, med små stationer der forklarede mange gode historier ( Honning avl - Kronhjorte spor - Skovens historie og "Hvor hurtig er du i forhold til skovens dyr" )
 
 
Vi løb på en bane, hvor vi fik 5 sekunders løb. Vi nåede HELT ud til Egernet - Hvilket nok alligevel ikke var voldsom imponerende. ( Men vi kom da heldigvis længere end Hugormen og Pindsvinet )
 
 
Efter rundturen var der smykkeværksted og andre sjove aktiviteter. Børnebørnene fik afprøvet alt. Fra jagttårn over traktor til en smagsprøve på hjemmebagt kage. Sidstnævnte havde nok ikke så meget med skoven at gøre, men det passede fint til at sidde i solskinnet og nyde skoven med smag af kage i munden.
 
 
Skulle vi være hjemme igen næste år til Skovens dag, så vil vi helt sikker besøge området igen.

Ingen kommentarer: