mandag den 21. december 2015

Hvad hvis du blev syg !

Næsten halvdelen af alle nordjyder på arbejdsmarkedet er ikke tilstrækkeligt forsikret, hvis de løber ind i længerevarende sygdom. Nærmere bestemt drejer det sig om cirka 132.000 nordjyder, hvilket er 45 procent af arbejdsstyrken. Det viser en opgørelse, som Danica Pension har gennemført, og det skal straks siges, at nordjyderne på dette punkt ikke er ringere stillet end landsgennemsnittet.
 
"I de senere år er det endda blevet ekstra vigtigt at være tilstrækkelig dækket mod tab af erhvervsevne. Reformer af sygedagpenge og førtidspension har ændret vilkårene for at modtage offentlige ydelser, hvis man mister erhvervsevnen i en periode. Eksempelvis er ydelsesniveauet fra det offentlige mindsket gevaldigt. Det stiller krav til din egen forsikring, hvis din indkomst ikke skal falde alt for meget i sygdomsperioden," understreger Thomas Bendtsen Nedergaard, salgsdirektør for Danica Pension i Midt- og Nordjylland.
 
Her er en væsentlig detalje, som nok er gået hen over hovedet på de fleste. Ingen sidder normalt og regner baglæns på de udfordringer, som forskellige ydelsestakster kan give i det offentlige system, hvis man bliver syg. Især ikke hvis man er i fast arbejde og ikke sådan lige planlægger på at blive syg. Mange vil få en slem overraskelse og det endda når man er blevet syg og slet ikke har brug for flere overraskelser.
 
derfor - - - Se lige din forsikring igennem. Jeg ved godt at det altid er "naboen" det går ud over, men bare for en sikkerheds skyld !

Ingen kommentarer: