onsdag den 30. december 2015

Cafe Carlos i Fredericia !

Vi var for leden inde os spise brunch ved Cafe Carlos i Fredericia. ( Spansk inspireret ) Vi have fået et gavekort indeholdende en Brunch og konen havde fundet dette sted i listen over restauranter, hvor gavekortet kunne indløses.
 
Udefra ser det ikke ud af meget og trappen op gav en udfordring med rullestolen, men vi blev positiv overrasket, da vi kom ind. Stedet var holdt enkelt og det var rent og pænt. opsætning af borde og måden de var dækket på, gav en fin førstehåndsindtryk. 
 
Vi fik en varm velkomst, og sørme om ikke tjeneren talte dansk med et accent som godt kunne minde om spansk. Hans måde at præsenterer vores Brunch var klart spansk, men overhovedet ikke hverken pralende eller for meget.
 
Og så fik vi Brunch. Opsat på en lang tallerken, med små ( Faktisk ret store ) retter. Dertil kaffe / Cacao og velkomst champagne. Jeg har rejst meget i Spanien - Specielt det nordlige omkring Leon / Ponferrada og jeg kan godt se at maden var meget sammenfaldende med spansk...... Men jeg har aldrig fået det serveret på så flot en måde i Spanien. Her var der både kælet for smagen og det visuelle.
 
Jeg kan sagtens anbefale Cafe Carlos som et sted at spise Brunch. Stedet ligger ovenikøbet centralt i byen og der er godt med parkeringspladser. Så prøv en anderledes Brunch og få en god oplevelse.

Ingen kommentarer: