onsdag den 5. november 2014

Lars Lilholt som kirkesanger !

Var i går aftes ude at hører Lars Lilholt i Store Andst Kirke. En helt fantastisk oplevelse. Konen og jeg har været til flere koncerter med Lars, som alle har været gode. Det har været større festival koncerter og næsten alle været den årlige Lars Lilholt koncert ved Karup Å. Sådanne koncerter byder på fadbamser - Campingstole og en hel masse snak i pauserne. 

Kirkekoncerten var et meget anderledes og voldsom intim måde at høre hans musik. Rummet i sig selv opfordre til at lytte efter og følge med i hans historier. ( man blev ikke forstyrret af bægerklang - larmende publikum og en hel masse visuelle indtryk )

Oveni andægtigheden fyldte Lars Lilholt rummet med gode historier - anekdoter og selvfølgelige nogle af hans sange. Han spandt flere gode historier over hans ungdom i Aalborg og med hans gammelmands gruppe  " Dalton Brødrene".  Især rummet og den meget tætte stemning  gjorde koncerten fantastisk. Og selv om alle sangene og historierne var forskellige, så blev de bundet sammen på en måde der gjorde en helhed og de 2 timer blev nærmest til et blik med øjet. - En af hans sange kunne næste holde hele stemningen i en linje - "Vi får den tid vi får" - Om livet og de oplevelser vi får på godt og ondt.

Super aften

Ingen kommentarer: