mandag den 24. november 2014

Beijing dock !


Var ude og spise på en meget gammel og berømt restaurant i Tianjin. ( Sammen med kollegaerne ) Ikke fordi jeg kunne se at den var speciel gammel eller berømt - For mig så den bare nedslidt ud. Restauranten var specialist i Beijing dock ( Peking and ) - Og det var da også det vi skulle spise - Sammen med det traditionelle kinesiske overflod af små retter.
 
 
En anden ting som restauranten var berømt for, var at Formand Mao have besøgt stedet for at spise deres Peking and. Det var godt nok helt tilbage i 1958 - Men der hang et større billede af Mao i indgangspartiet. Så man ikke blev i tvivl om stedets fortræffeligheder.
 
 
Anden blev udskåret, mens vi så på og den smagte da også rigtig godt - Speciel de tre - fire forskellige dip sovse som hørte til retten. Det hele var meget kinesisk - Mine kollegaer ville selvfølgelig det bedste for mig, så de havde bestilt en udenlandsk øl ( Budwiesser ) - Det kunne godt være at denne øl er toppen i Tianjin - Men jeg kender den som en mængdevarer, når jeg er i USA. Jeg havde nok fortrukket en lokal kinesisk øl. Den havde ligesom passet bedre ind i stedets lokale atmosfærer.

Ingen kommentarer: