lørdag den 15. november 2014

Kinesisk efter bryllup !

Jeg blev inviteret til kinesisk "Efter bryllup" - En form for fest for kollegaer og naboer. Det vil sige alle dem som ikke lige kom med til det rigtige bryllup. - Shuo og Andy / Se billedet, havde inviteret alle kollegaer fra de to firmaer, hvor de arbejdede, samt lidt naboer. Vi var over 150 mennesker.  Et kæmpe rum med masse af runde borde - Fyldt med mad og billig kinesisk sprut (Altid over 50% sprit).

Cheferne fra deres firmaer var oppe på scene og ønske tillykke, og jeg blev også trukket op som eneste "ikke kineser" og skulle sige et par bevingede ord. Det gik helt fint. Især da jeg vidste at kun 10 % af de fremmødte kunne forstå engelsk. 

Festen startede kl. 18.00 og kom meget hurtig op i tempo da de unge mennesker straks faldt i spritten. Efter ca. 30 minutter blev der starter en stor skærm, hvor der så blev kørt karaoge. Jeg fik ikke talt om alle var oppe af synge, men det så nærmest sådan ud. Ofte i større grupper med flere mikrofoner ad gangen. Der blev danset og festet igennem - Der var nogle af gæsterne der var mega fulde. Efter 2 timer / sharp - Rejste brudgomme sig og sagde tak for besøget - Alle klappede og så kørte vi hjem. Lige som starten på festen var rimelig hektisk, så var afslutningen også lige på og hårdt.

Det sjove var at denne slags fester er helt normal - Og faktisk er det en overskuds forretning for brude parret. Normalt giver alle gæsterne omkring 200 R Mb i gave til parret - Mens mad, sprut og leje af lokale ikke løber op i mere end små 100 R MB per deltager. 

Ingen kommentarer: