tirsdag den 18. november 2014

Hoteller i Kina !


Hoteller i Kina ligger på hele scalaen af kvalitet. Man kan se nogle, som ligger nede af sidegaderne, som jeg ikke engang ville gå ind i - Og så er der hoteller som kan konkurrerer med selv de flotteste i verden. Det kan godt være at håndværket bag facaden ikke er lige så flot som andre steder i verden - men de kan sagtens efterligne selv de bedste på umiddelbar skønhed.


Og så kan de en ting som næsten ingen andre kan. De holder et pris niveau der er utrolig lavt. Se bare det hotel jeg bor på lige nu. Værelset er flot - rent og velholdt. - Retaurenten byder på en "western" afdeling, med man der til forveksling er magen til det i Europa. Og så er der en fantastisk service. 

Prisen for et værelse på dette niveau - Incl. morgenmad er 500 RMb. - Ca. 450 kr.  Det bliver men bestemt ikke fattig af. Og prisen er endda den sammen om man er en eller to på værelset.  Jeg har også fået vasket lidt tøj. ( 2 t-shirts - sokker og et par cowboy bukser ) Pris omregnet i danske penge Cirka 50 kr.

Og er selvfølgelig bestemt af om det er ude på landet eller i Beijing. Men denne by ( Tianjin ) Har 12 mill. indbyggere - ligger ved havet og har en masse turist attraktioner. Og er kun ca. 2 timers kørsel fra Beijing.  

Ingen kommentarer: