onsdag den 31. juli 2013

Elevator kultur !

Så er vi blevet installeret på hotellet og begyndt at kunne finde rundt mellem restaurent - pool - værelse og alt hvad hotellet ellers tilbyder. Vi bor på 2 sal, så det er nødvendig at tage elevatoren op med rullestolen. Og her er det at jeg bliver en smule forarget- - - - Eller rettere forbløffet over den lade holdning folk har til at få den daglige motion. Helt almindelige mennesker, som bare skal 1 etage op, tager gerne elevatoren. Selv om trappen er lige ved siden af.... Og at de ofte skal vente 2 - 4 minutter på elevatoren.
Endnu værre er det med de unge mennesker. De fleste af dem ( 8 - 18 år) har allerede lært at de ikke skal bruge trappen så længe der er en elevator. - Værst er dog de fede mennesker (Og dem er der rigtig mange af - Tydelig at se, når de er iklædt badetøj) - De kunne ligefrem have godt af at bruge trappen. - Jeg har dog set et par stykker, som er så fede at de er undskyldt. Deres ben har svært ved at bære dem, så trapper er helt udelukket.
Jeg kan simpelhen ikke få ind i mit hoved at man ikke bruger trappen, så længe man kan. Gratis motion - en god vane - og en holdning til sundhed.

Ingen kommentarer: