mandag den 18. juni 2012

Würth og kunsten !

Var i dag til netværksmøde på Würth Kolding - Sammen med en flok arbejdsmiljø nørder som jeg selv. Dagen stod i CE mærkningens tegn og hvilken lovgivning der er vigtig at holde sig for øje, når man går og pudsler med at bygge maskiner om - Bygge maskiner sammen - Eller at man selv bygger maskiner.
Som traditionen er på disse møder, fik vi også en indførsel i selve virksomheden. Og derefter en tur rundt i deres produktion.
Würth er en stor international grossist virksomhed, som har rod i det tyske. Deres pakkelinjer - Deres logistik og deres forsendelses afdeling var ret imponerende. Men det der imponeret mig mest, var virksomhedens kunst. Ejeren af Würth har en passion for kunst, og han udsmykker alle hans afdelinger med kunst i alle afskygninger. Det var fantastisk flot. Noget for enhver smag. Der var endda en lille butik indenfor ved receptionen, hvor man kunne købe små kunst genstande. Hele udstillingen var ganske gratis at besøge. I deres officielle åbningstid - Og endda et par timer i weekenden. Så vil man have en lidt anderledes og gratis oplevelse. Så er det bare at slå til - Og få besøgt denne kunstudstilling.

Ingen kommentarer: