torsdag den 21. januar 2010

En - To - Ti........ Hus forbi !

Det med at tælle kan selvfølgelig volde os alle problemer. Det er mest et spørgsmål om, hvor stor og indviklet tælle opgaven er. Når vi taler om mindre sammentællinger har vi hjælpen lige ved hånden. 5 på hver hånd. Så talrækken til 10 er ikke så svær. Skal vi længere op, har nogle af os gamle lært lidt i skolen, mens de unge bruger deres lommeregner - mobiltelefoner eller pc. Og alligevel kan selv det offentlige Danmark have svært ved at tælle til tre.


Den pågående diskussion om burkaer er et godt eksempel. Er der nul burkaer - - Er der tre burkaer - - Er tre det samme som mange ???



Hvis tallet tre er svært for politikerne, så må det da være endnu svære at tælle til 90 mandater. Hvilket også viser sig i mange mærkelige udmeldinger inde fra borgen. Sikre forslag om madpakker - burkaer og andre livvigtige emner starter som helt sikre sager, hvorefter forslagsstilleren lige skal hjem og tælle efter - - - Og vupti, så var der hvis kun mandater til et sted mellem 3 og 90. Det kan løbe mig lidt koldt ned af ryggen, at det er de samme folk vi har valgt til at styre landet gennem den verserende krise.

Ingen kommentarer: