onsdag den 15. juli 2015

Hjælp til selvhjælp med dit CV !

Stadig flere danskere vælger at få professionel hjælp til at skrive deres ansøgninger og få lavet CV. Men selvom det er blevet mere populært, så går ansøgere stadig stille med dørene, da mange føler det er tabu at indrømme, at man ikke selv har skrevet ansøgningen. Men hos Dansk Arbejdsgiverforening er man positiv.”Det er slet ikke nogen dårlig idé at købe sig til hjælp, når man skal lave en jobansøgning. Det er altid en god idé at lade andre se ens ansøgning, inden man sender den, om det er ens mor eller far, gode ven eller kæreste, eller om man køber sig til det”,siger Flemming Dreesen, der er ansættelsesretslig chef i Dansk Arbejdsgiverforening.
 
Jeg har efterhånden set mange forskellige ansøgninger. Nogle væsentlig bedre end andre. Og jeg har hjulpen flere med at stramme en ansøgning op, så den bliver iøjnefaldende samtidig med at den serverer de mest vigtige informationer.
 
Jeg ved godt at det ikke er ansøgningens opbygning og udseende, som en kandidat skal bedømmes på. ( Det er sjælden den kvalifikation man søger ved en ny medarbejder ) Men uanset hvordan man vende og drejer en ansøgningsproces, så er en god ansøgning altid nemmere at få igennem nåleøjet, når der som oftes ligger rigig mange ansøgere til en stilling.

Ingen kommentarer: