søndag den 12. juli 2015

Lydbog - Ret smart !

Jeg har prøvet en lydbog og må sige at det virker forbløffende nemt og smart. Men jeg havde dog lidt problemer i starten med at få det til at virke. Her er der en guide til din iPad eller smartphone.
 

Hent en bog til din iPad eller smartphone

Rigtig mange bruger en tablet eller deres telefon til at downloade en lydbog, så de kan have bogen med på farten - fx. på ferie. Hvis det driller at få den hentet til din iPad eller smartphone, kan du få hjælp her.
 

​Download eller streaming?

Der er forskel på, om vi tilbyder en bog til download eller streaming. Hvis den er til download, så kan du hente den ned på fx din computer eller smartphone til evigt eje. Hvis vi tilbyder en bog til streaming, kan du ikke hente den ned. Så skal den høres i den periode, vi tilbyder bogen, og du skal høre den, mens du har forbindelse til nettet.
Du kan læse mere om streaming og download her.
 

Hent en lydbogs mp3-filer

Når vil tilbyder en lydbog til download, kan du vælge at hente bogens mp3-filer. Det foregår lidt anderledes end tidligere: Vi har ikke længere mulighed for at pakke dem som zip-filer. Det vil sige, at de skal hentes enkeltvis. Til gengæld lover vi, at vi max pakker en bog i 20 kapitler.
Du kan læse mere om, hvordan du henter en lydbogs mp3-filer her.
 

Hør en bog via appen DR Radio

Alle de lydbøger, vi tilbyder til streaming og download, kan du også vælge at høre via appen DR Radio. Under fanen Radiodrama finder du alle de lydbøger, vi tilbyder. Appen findes både til IOS og Android.
 

Apple sletter afspillede episoder

Apple har for nylig lavet en opdatering af Itunes, hvor standardindstillingen for podcast er "Slet afspillede episoder".
Det betyder, at når du begynder at afspille filerne, vil de 24 timer senere blive slettet. Du er nødt til at ændre denne indstilling hvis du vil beholde dine lydbøger.
Se hvordan her.

Ingen kommentarer: