lørdag den 6. juni 2015

Politikker lede !


Den mest omtalte person i valgkampens første uge har været Morten Broager, direktør for rengøringsfirmaet Panorama. Han forsøgte at pege på et problem for sin virksomhed og for samfundet, men endte med at blive hånet af statsministeren. "Jeg ville ønske, at hele Danmark havde set de beregninger, så de kunne se, at det var rigtigt, hvad jeg sagde," siger Morten Broager. Det hele begyndte, da Morten Broager i Dansk Arbejdsgiverforenings blad, Agenda, gav udtryk for, at det var svært at få arbejdskraft fra de kommunale jobcentre. Budskabet blev ikke pænt modtaget. Folketingets formand, Mogens Lykketoft (S), betegnede Morten Broagers historie som en skrøne, og statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) afviste eksemplet.
 
Det er politik, når det er værst. Jeg så faktisk Morten Broager forklare sig i fjernsynet. Han lignede lige det han var... En helt almindelig dansker, som må kæmpe med de problemer og systemer, som politikerne har sat op. Han genfortalte sin virkelighed og stod ved det han havde sagt. Han brugte ikke "tillægsord" for at understrege en pointe - Han var ikke medievant og brugte skærmen til at leverer et budskab. Han var bare ærlig.
 
...... Og det skal så straffes af de politikker der ikke kan lide udsagnet, med at de nærmest kalder ham for en løgner eller det der er værre. Alle ved at politikkere har en ret lemfældig omgang med sandheden - Bruger alle lejligheder til at promoverer egne sager og sjælden kan klare et fakta tjek. - FY HVOR SKULLE DE SKAMME DEM.
 
Og fy hvor burde vi også skamme os. At vi har valgt folk til at styre vort land på vegne af hele befolkningen - Og at vi så lader os kyse af samme folk, når de så har fået magten.

Ingen kommentarer: