lørdag den 13. juni 2015

Når regler vælter alt fornuft - I shell !

To gange - 22. februar og 1. marts i år - forhindrede Gitte Niegsch i alt tre tydeligt berusede bilister i at køre videre fra tankstationen. Gitte Niegsch foretog civile anholdelser og ventede, til politiet kom og anholdt spritbilisterne »rigtigt«.
 
Men hun forbrød hun sig imod Shells interne regler ved ikke at bære en neongul sikkerhedsvest, da hun løb ud af butikken for at tilbageholde de fulde bilister. Hun overtrådte også firmaets retningslinjer, som opfordrer medarbejderne til ikke at »tilbageholde kunder, der enten stjæler eller kører, når de har drukket«.
 
OG NU ER HUN FYRET !
 
Onsdag hædrede politiet Gitte Niegsch for at have standset spritbilisterne og gav hende en dusør på 500 kroner. - Vi er glade og taknemmelige for, der findes folk som dig, der med handlekraft og initiativ er ned til at hindre ulykker, lød det fra politidirektør Lene Frank, da hun overrakte Niegsch dusøren.
 
Jesper Brieghel
Shell fastholder, at fyringen derfor er sket helt efter selskabets regler. Reglerne findes for at sikre medarbejderne mod overgreb, forklarer Dansk Shells kommunikationschef, Jesper Brieghel. - Jeg vil hellere skulle forsvare stive regler over for en journalist, end jeg ønsker at se en af vores forpagtere skulle stå til ansvar for en død medarbejder, siger han til sn.dk.
 
OG HUN ER STADIG FYRET !
 
Her har vi en medborger, der opfører sig på den helt rette måde - En medborger vi alle skulle være stolte af - En medarbejder, som Shell skulle tildele "Star of the Year" medaljen for at udvise samfundssind og snarrådighed.
 
MEN AK - Shell har næsen langt nede i deres regelrytteri. De kan overhovedet ikke se sammenhæng mellem firmaregler og den verden der omgiver dem. De har mistet alt troværdighed ved at tolke de regler, som netop skulle sørge for at de var troværdige, på en måde der bare er stupid og menneskefjensk. - De har total mistet følingen med at alt drejer sig om mennesker og derefter systemer.

Ingen kommentarer: