onsdag den 3. juni 2015

Jeremy som Lego ridder !


Selvom BBC efter sigende skulle være klar med nye værter til mediets ultrapopulære tv-show "Top Gear" - bilshowet, der topper med 350 mio. seere verden over hver uge - kan Jeremy Clarkson alligevel få det sidste grin med på vejen. Nu som Lego-figur. En af mange mulige ideer fra legetøjsgiganten er nemlig et nyt "Top Gear"-sæt indeholdende bl. a. Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond og The Stig sammen med bl. a. den legendariske Toyota Hilux, som blev verdenskendt, da holdet over flere episoder forgæves forsøgte at aflive den stædige maskine. Også omgangstiderne for de kendtes ture rundt på banen i den reasonably priced car har del i sættet.
Det er utrolig hvor sejlivet Jeremy Clarkson er blevet. Jeg syntes helt sikkert at hans programmer - Top Gear - er fantastisk, og har da også siddet og fulgt med i mange af hans programmer.
 
Men..... At man nu laver en Top Gear Lego er nu noget over stregen. Dels tror jeg ikke at dem der syntes godt om Top Gear er sammen folk som køber Lego. Og dels tror jeg ikke at dem der køber Lego som legetøj er dem der ser "gamle mænd drøne rundt i fede biler.

Ingen kommentarer: