torsdag den 22. november 2012

På med trusserne piger !


Så er det slut med at spankulere rundt uden en trevl på kroppen i den amerikanske storby San Francisco. Bystyret i den ellers frisindede hippie by besluttede i nat i en meget tæt afstemning et forbud mod at være nøgen.. Fremover er det dermed ulovligt for personer over fem år at blotte kønsdele eller bagdel på offentlige pladser og i offentlige transportmidler. Straffen er en bøde.

»Castro-kvarteret og San Francisco er i almindelighed et sted for frihed, ytringsfrihed og accept. Men frihed, ytringsfrihed og accept betyder ikke, at alt er tilladt. Det offentlige rum er for alle, og derfor mener de lokale politikere at det er hensigtsmæssigt at have  en standard for adfærd,. Lovens modstandere mener, at den ødelægger den personlige frihed og San Franciscos ry som en frisindet by med masser af tolerance. Helt slut med nøgenhed er det dog ikke i San Francisco. På stranden må man stadig vise alle herlighederne frem, og der er også lagt op til at dispensere fra loven til byens homo parader og den traditionsrige sadomasochistisk gadefestival 'Folsom Street Fair'. 
( Og så taler man om at Danmark er et frisindet land. - Jeg kan ikke huske at jeg nogen sinde har mødt en nøgen kvinde i en gågade. Og jeg ville nok også betakke mig. Så at det stadig er tilladt til Homo parader og Sadomasochistisk gade festival burde være nok. - - - Men tænk, bare det at holde en sadomasochistisk gadefest ville ikke være ok i Danmark )

Ingen kommentarer: