torsdag den 17. november 2011

Hælerforretningen Stena !

At det var nemt at afsætte stjålet kobber undrede mig ikke. Skrot branchen har aldrig haft ry for at være en særlig retskaffen branche. Men at et stort anderkendt firma som Stena er så "rådden" undre mig meget. At de ikke har bedre styr på deres forretnings procedure og at de har så mange medarbejdere ( Hele 3 forskellige afdelinger ) - Som overtræder deres egne regler. Det burde udløse en større udrensning i medarbejder staben. Og det burde have store konsekvenser for ledelsen i firmaet.
Hvordan kan virksomheden have følgende på deres hjemmeside: Vores vision er at være et forbillede og den mest Innovative virksomhed inden for alle vores forretningsområder. Når de fremstår som et organiseret hælervirksomhed......
Og hvis jeg tolker på dette udklip fra deres hjemmeside: Styrken i koncernen er lige så meget, hvad vi gør, som hvad hvordan vi gør det. Vi er en flad organisation med stærkt decentral købmandsskab. Dette indebærer, at ansvar og beslutningskraft findes overalt i organisationen og at medarbejderne møder kundernes behov med et personligt engagement og fokus på resultat. Så lyder det til at ledelsen fraskriver sig ansvaret for alle beslutninger på gulv niveau. Det er dog ikke muligt. Ikke engang selv om man har skrevet det ind i sin politik - Under vores kultur - Og lagt det på hjemmesiden.........
Den eneste sande sætning på siden er nok: Vores værdier skal afspejles i alt, hvad vi gør ! - Det blev bevist i aftenens udsendelse i fjernsynet !

1 kommentar:

Anonym sagde ...

du er meget tæt på injurielovgivningen! Dine selvbestaltatede konklusioner står på ingen måde mål med den reelle virkelighed. Din manglende viden om de faktiske forhold ikke bare omkring Stena men omkring branchen som helhed er så skræmmende udtalt. Om du har et behov for at spille smart eller andet må guderne vide, men det er banalt med de konklusioner, som du efterlader. Dine påstande er udokumenterede, men vel et udtryk for en der har et behov for at signalere vigtighed, men som er en tom skal.