tirsdag den 15. november 2011

Så går den vilde Mariehønejagt !

Her kræves ingen jagttegn, kun et trænet øje til at skelne mellem den almindelige mariehøne og så den "Stygge" Harlekin - Mariehøne. - Og genkender du en af disse stygge dyr, så skal du straks slå den ihjel. Og derefter skal du gå ind på www.dpil.dk og rapporterer din bedrift. Der en nemlig nogen der har bestemt at Harlekinmariehønen, anses for at være en invasiv art, skal udryddes.


Dens "uhyggelige" sider er blandt andet at den er så effektiv over for bladlus, at den spiser alle, og derefter han finde på at gå efter andre insekter. - Så kan den finde på at gå ind i vores huse for at overvintre - Og nogen gange kan den gemme sig i vindrue klaserne, så vinen bliver udrikkelig.

Tag jer da lige sammen. - - - - Vi er tilbage i den designet natur. Hvis en art lige pludselig begynder at udvide deres territorier, så er det fordi naturen har forandret sig og derved givet dem mulighed for at sprede sig. Og hvem er det der påvirker naturen, så den forandre sig.... Ja, os mennesker. Men vi skal absolut altid ind og styrer altid. Hvor ville evolutionen være henne,, hvis der havde siddet et væsen og designet om, hvergang der kom et vildskud, eller en art blev for stor. ( Vi mennesker ville helt sikkert falde ud af design mønstret med alle de skadelige virkninger, som vi har på jorden. Og vi er nok også den mest invasive art der nogensinde har eksisteret ) - For slet ikke at tale om, hvilket billede af naturen vi prøver at fastholde. Er det som det ser ud i dag........ Eller er det som det så ud i gamle dage. ( Dengang vi havde ulve - Elge og bjørne ) - Vi må lære at lade naturen gå sin gang og så adapte til de nye betingelser. Det er netop heri alt evolution og udvikling ligger. I stedet for den klumpe-dumpe indblanding som vi næste altid mislykkes med.

Ingen kommentarer: