onsdag den 30. november 2011

Dødens telefon nummer 0 888 888 888

Tre personer har haft et meget specielt telefonnummer over de seneste 10 år. Alle tre har mistet livet. Telefonnummeret 0888 888 888 er et ganske nemt et af slagsen at huske, men derudover har der ikke været meget godt ved at være i besiddelse af det noget specielle mobilnummer for dets ejermænd gennem de seneste 10 år. Alle tre personer har nemlig mistet livet under voldsomme omstændigheder. Derfor har mobilselskabet nu trukket telefonnummeret af markedet. Det skriver den britiske avis The Telegraph.
Radioaktiv forgiftning: Nummerets første ejer var den bulgarske direktør for teleselskabet Mobitel, Vladimir Grashnov. Han døde af kræft i 2001 bare 48 år gammel. Ifølge den britiske avis gik der rygter om, at Grashnov blev forgiftet med radioaktivt materiale af en af sine forretningskonkurrenter. Det er dog aldrig blevet bevist.
Mejet ned på restaurent: Nummeret gik derefter videre til den bulgarske mafiaboss, Konstantin Dimitrov, der blev snigmyrdet i 2003 på en restaurant i Holland. Dimitrov var i landet for at inspicerede sine narkoforretninger. Det var angiveligt en russisk narkobaron, der stod bag mordet på sin bulgarske kollega. Dimitrov havde i øvrigt sin telefon med på restauranten den aften, hvor han blev skudt. Mordet uopklaret
Den sidtse ejer af telefonnummeret var den korrupte forretningsmand, Konstantin Dishliev, ligeledes fra Bulgarien. Han blev skudt i Bulgariens hovedstad, Sofia, i 2005 også efter et restaurantbesøg. Ved siden af sit normale arbejde kørte Dishliev et andet liv som narkobagmand. Det er stadig uopklaret, hvem der stod bag nedskydningen af Dishliev.
Siden 2005 har nummeret været aktivt i politiets opbevaring, men nu har Mobitel valgt at trække de forheksede cifre tilbage. The Telegraph skriver, at nummeret nu ikke længere kan kontaktes overhovedet. "Vi diskuterer ingen individuelle numre og har ingen yderligere kommentarer," siger en Mobitel-talsmand til avisen.

Ingen kommentarer: