torsdag den 31. marts 2016

Mangler du også feedback !


I en stor undersøgelse foretaget af analysefirmaet Epinion og revisionsfirmaet Deloitte, fremgår det, at mange medarbejdere aldrig får feedback på, hvad deres leder synes om indsatsen, der ydes. "Hvis ens leder ikke melder klart ud, hvad der går godt, og hvad der går dårligt, har man jo reelt ingen chance for at udvikle sig.

Derfor vidner tallene også om, at der stadig er et stort ledelsespotentiale i Danmark, og at vi stadig spilder en masse talent," siger ledelsesekspert og partner i Deloitte, Kim Domdal. Undersøgelsen dækker 28 lande og Danmark indtager en 17. plads på listen over evnen til at give medarbejdere tilbagemeldinger på deres arbejdsindsats.

Jeg har ofte oplevet at feedback bliver sparret op til den kvartals / halvårs samtale og at det bliver en form for oplæsning af en liste ( Som man endda ofte kan se er lavet lige før mødet ) - Sådan positiv feedback er intet værd. Det giver måske en kortvarig tilfredsstillelse, men ofte er disse samtaler også omkring fremtidige mål, så man har hurtig glemt rosen mens man fokuserer på det der kommer.

Derfor er den daglige feedback utrolig vigtig. Måde den gode og den mindre gode. På den måde kan man sole sig i ens successer og voksen - Og man kan straks gribe fat i den feedback der er kritisk og rette op på stedet

Ingen kommentarer: