søndag den 8. februar 2015

Betale for penge i banken - ALDRIG !

For første gang i danmarkshistorien kommer det til at koste penge at have en almindelig lønkonto i en bank. Således indfører FIH Erhvervsbank fra næste måned minus-renter på kundernes bankkonti. Dermed kommer pengeinstituttets kunder fremover til at punge ud for at have penge stående på en konto i FIH.  Den nye ordning gælder bankens dag-til-dag konto, der er det, man kan kalde en almindelig lønkonto - minusrenten på 0,5 pct. træder i kraft den 9. marts og kommer både til at gælde for privat- og erhvervskunder. 

(Jeg håber ikke denne måde at forvalte kundernes penge på begynder at brede sig. For det første er man nød til at have en lønkonto / Nem konto for overhovedet at kunne modtage løn og for det andet er man næsten "ikke " eksisterende uden at have mindste en tilknytning til en bank ( Læs: Lønkonto )

Og det alleværste er at folk begynder at trække deres løn ud af banken, med det samme de har fået løn. Der vil igen begynde at være rigtig mange kontanter i omløb og risikoen for at kriminalitet og sort arbejde eksploderer er enorm.


At lønkontoen går i 0 renter og måske to cifret rente ved overtræk er ok. Men at man skal betale for at have penge i banken - Glem det !  

Ingen kommentarer: