onsdag den 1. januar 2014

Tømmermænd - Hjælp til selvhjælp !

Jeg fandt denne guide på Videnskab.dk - De har samlet seks gode artikler, der kan besvare de mange spørgsmål, du måtte have om tømmermænd.
1) Ti myter om alkohol: Tømmermænd
Bliver tømmermænd værre, når man blander forskellige slags alkohol? Virker kaktuspiller? Og hjælper det, hvis man lige snupper en midnight-snack inden sengetid? Her bekræfter og afliver forskerne de 10 mest kendte myter om tømmermænd.
 
 
 
2) Sådan skruer du ned for tømmermændene
Mørk alkohol giver værre tømmermænd end lys. Amerikanske forskere har hældt forskellig spiritus på 95 raske mennesker, og du kan her læse, hvilken slags alkohol der gav de værste tømmermænd.
3) Kvinder får de værste tømmermænd
En stor, dansk undersøgelse viser, at kvinder får værre tømmermænd end … mænd. Undersøgelsen antyder også, at vi bør spise, mens vi drikker, og at vi ikke er blege for at overskride myndighedernes anbefalinger.
4) Kan man få 'mad-tømmermænd'?
Når bordet bugner af lækker julemad, kan det være svært at udvise mådehold, men kan man forspise sig så meget, at man får tømmermænd af det dagen efter – eller skal der snaps til, før man får dagen derpå ødelagt?
5) Asparges hjælper mod tømmermænd
Mange genkender nok lysten til en stor burger eller en fedtet pizza, når tømmermændene melder sig, men ifølge sydkoreanske forskere skal man vælge noget helt andet på menukortet. Asparges har nemlig en gavnlig effekt på tømmermændene.
6) Skål! Derfor kan du intet huske dagen derpå
De fleste har nok prøvet, at gårsdagens gerninger er gået i glemmebogen efter adskillige glas gin, men hvorfor er det egentlig, vi ikke kan huske, hvad vi har lavet i en god brandert?

Ingen kommentarer: