torsdag den 16. januar 2014

Jagen på østarbejderne er for unuanceret !

Fra kristelig Dagblad: ”De mange østeuropæere, der i disse år kommer til Danmark, Storbritannien, Tyskland og andre nordeuropæiske lande for at arbejde i blandt andet byggebranchen, kommer med drømmen om et bedre liv. […] Det er formentlig de færreste litauiske minkpelsere, ungarske bærplukkere eller polske rengøringsdamer, der hjemmefra har sat sig ind i de komplicerede danske regler for diverse velfærdsydelser og går direkte efter sygedagpenge eller børnecheck. De kommer ganske enkelt, fordi levevilkårene her er bedre end der, hvor de kommer fra - og ikke mindst, fordi der i de vestlige samfund er en lang række job, som ingen andre vil have. […] Når det er sagt, er der ingen tvivl om, at den historiske indvandring, der foregår fra EU-lande i disse år, udfordrer den danske velfærdsstat.”
 
( Jeg mener at vi er alt for enøjet og dømmer alle over en kam - Helt lokalt har vi en hel flok østarbejdere, som bor i en ældre bygning, kun 200 meter fra vores hus. Jeg kan se at de alle arbejder - (Lastvognschauffører ) - De hilser pænt, når man går forbi - Og de hverken larmer eller ødelægger i kvarteret. Det kan godt være at de konstant står og ryger i deres have. Og at de bruger alt deres fritid med at makke i biler. Men det er bestemt ikke noget der generer os.)
 
Nej.... Lad os blive mere fokuseret i jagten på dem der nasser på vores samfund - Og lad være med, på forhånd at bruge ordet østarbejdere. Jeg er overbevist om at der også er mange danskere som er lige så slemme.... eller værre !
 
 

Ingen kommentarer: