fredag den 17. januar 2014

Bilka gi´r & ta´r !

Vi var et smut i Bilka - Kolding. Ikke fordi Bilka trækker speciel - Mere fordi vi skulle i storcentret, og så tager vi altid en runde i Bilka. Selv om vi ikke har planlagt at købe noget i butikken, så har vi altid noget med ud. - Da vi har en rullestol med rundt er vi altid på udkig efter den "Betalingskasse" som har plads nok til at vi kan få stolen ud. Men denne gang skulle jeg løbe lidt rundt for at finde den rette kasse. Deres lokale dekoratør havde sat en stor "bamse kasse" op foran skiltet, så den var næsten usynlig.
 
Jeg fortalte det til den unge dame, som sad ved kassen. Hun var meget forstående og ville nævne det til sin leder. Jeg tog også et billede af sagen og viste det også til Bilka informations folk. Her var der dog ikke megen lytten. Den unge dame kiggede på billedet, og hendes kommentar var: " Det er fordi der er så megen plads ved handicap kassen at vi sætter store stor reklamer der".
 
????? - Den skulle jeg lige tygge lidt på - Først laver man en kasse med ekstra plads - Så tager man pladsen igen for at få solgt noget mere. Hvor klogt er det !

Ingen kommentarer: