lørdag den 25. januar 2014

Brandvæsen uden røgalarm !

Med chance for at blive beskyldt for at være skadefro - Så kan jeg alligevel ikke lade være at skrive om denne uges tragisk-komiske indslag i vores lokal område. Der har været brand på Rødding Brandstation. Da de frivillige brandmænd blev kaldt til brand af deres "bibber" - måtte de konstaterer at det var deres egen station der stod i flammer - Først måtte de lide den tort at ringe til nabo byens brandvæsen (Skodborg Brandvæsen) og bede om hjælp. Senere måtte de krympe sig under spørgsmålet fra en lokal journalist som spurgte: "Var det jeres røgalarmer som opdagede branden ?" - For her var svaret - Nej desværre, for vi har ikke fulgt vores eget bedste råd til alle borgene - At ophænge en røgalarm. Nej, branden blev opdaget ved en tilfældighed af en nabo.
Jeg håber virkelig at de går og tænker over deres "dummert" - mens de går op rydder op efter branden - Og sætte nyt inventar ind i deres station. - De kunne måske også have lært lektien af Skodborg Brandvæsen - Bare læs HER
 
Man kunne sammenligne det med at politiet havde indbrud - Fordi de havde glemt at låse døren da de gik hjem - Eller at DSB ikke havde passagerer i toget - Fodi de havde glemt at fortælle hvornår de kørte.

Ingen kommentarer: