mandag den 26. marts 2012

Hvad kvinder ikke skal blande sig i !

Nogle ting i denne verden er ikke for mænd. Det indrømmer jeg gerne. Eksempelvis tøjvask. Jeg er en - "vaske-mongol" - og kan ikke, om jeg så anstrenger med voldsom, tilfredsstille konens krav og niveau. ( Derfor er vaskeanvisninger, som på billedet en lise for sjælen )
Omvendt er der ting kvinder ikke skal blande sig i, og hvor de ikke, om de så anstrenger sig, kommer op på niveau. Vi tale om sport. De skal ikke kommenterer kampe på fjernsynet - De skal ikke kommenterer vores egen træning - De skal ikke kommenterer vores egen formåen / manglende formående inden for sport - De skal bare nikke indforstående eller måske endda sige: " Fantastisk som du dog kan". - De skal IKKE begynde at sammenligne vores indsats med vendens stjerner som Lance Armstrong - Mikkel Hansen - Mark Allan eller Thorbjørn Sindballe. Det er dybt uretfærdig og ville aldrig falde i godt jord, hvis vi gjorde det omvendte.
Jeg skulle bare sige: Du ser da godt ud, men sammenlignet med Madonna - eller Helene Christensen - Eller Sanne Salomonsen, så er der plads til forbedringer !!!!
Nej - Vel ! ............... Derfor skal vi nok holde den usynlige linje, hvor vi har sporten for os selv og kvinderne så kan styrer resten af verden.

1 kommentar:

Lene sagde ...

Hej Nils! Du har fuldstændig ret - i hvert fald med vasketøjet!! Hold jer nu bare fra det! :oD
Knus Lene