onsdag den 27. april 2016

Fantastisk løbetur - Respekt !

Henrik Aarup Svendsen fra Vejle løber hver dag mere end ét maraton. Faktisk løber han cirka 50 kilometer hver eneste dag i tre måneder. Han er nemlig i gang med at løbe tværs over USA. Det er en tur på 5000 km, og han har allerede tilbagelagt de 4000 kilometer. - Jeg har det godt. Jeg er jo i gang med at udleve min drøm, siger Henrik Aarup Svendsen, der i øjeblikket løber i staten Ohio på vej mod endemålet, som er Central Park i New York City. Drømmen har fulgt ham, siden han som teenager læste om et løb, som fandt sted i 1928 fra Los Angeles over Chicago til New York.
 

Route 66 gør indtryk

Det har især været en stor oplevelse at løbe på Route 66, som forbinder L.A. og Chicago. - Det er en vej, som har sin helt egen sjæl. De mennesker, der bor langs vejen, er simpelthen fantastiske. De har så mange historier og er så venlige, fortæller Henrik Aarup Svendsen.
 
Den vejlensiske superløber har valgt at samle penge ind til organisationen Youth For Understanding, fordi han mener, uddannelse er noget af det vigtigste i livet. - Jeg kan godt lide tanken om, at man kommer ud og ser noget af verden, mens man læser og studerer. At man møder andre kulturer og mennesker, og på den måde får en bedre forståelse for verden. Man kan følge Henriks tur på facebook på siden Running Across USA for a good cause.

1 kommentar:

Jakob YFU sagde ...

Tak for kommentaren!

Vi er også lidt på røven over at han tager den tur i vores navn.