mandag den 24. august 2015

Gratis skabelon til dit CV !



Forestil dig, at du skal på date, og du gerne vil gøre et  godt godt indtryk:
 
Tager du gamle, udslidte sko på? - Møder du uvasket op i beskidt tøj i de grimmeste farver? Selvfølgelig ikke. Det er derfor, det undrer mig, når jobsøgere intet gør ud af layoutet på deres ansøgninger. En gang imellem bliver jeg ligefrem rystet over, hvor grimme ansøgninger, jeg får. Hvis du gerne vil gøre et godt indtryk, skal du også gøre en indsats for det. Din ansøgning sender nemlig signaler, som arbejdsgiveren bevidst eller ubevidst bruger til at danne sig et indtryk af dig. Rigtig mange signaler. Du sender signaler med måde at skrive på, og du sender signaler med dit layout. Her er et par eksempler:
  • Er der mange fejl i din ansøgning, sender du signaler om en sjusket person, der er ligeglad med kvaliteten i sit arbejde. Også selv om du aldrig nogensinde kommer til at skrive et ord, mens du arbejder. Det kan ikke være anderledes.
  • Skriver du kedeligt og omstændeligt i lange sætninger med mange lange ord, sender du signalet om en medarbejder, der arbejder langsomt og omstændeligt, og som oven i købet er kedelig at omgås. Arbejdsgiveren har ikke andet at vurdere din personlighed ud fra.
  • Hvis du sender en ansøgning med et grimt layout, sender du signalet om en person, der ikke interesserer sig for, hvordan han/hun fremtræder, og hvordan du præsenterer dit arbejde.
  • Sender du en ansøgning, der ser kedelig ud, virker du ... tjah ... måske som ham her på tegningen.
Arbejdsgiveren har kun det materiale, du sender, til at danne sig et førstehåndsindtryk. Og sandsynligheden for, at din ansøgning bliver lagt i den forkerte bunke, stiger altså, jo grimmere eller kedeligere din ansøgning ser ud. Sådan er det bare, og derfor skal du gøre meget ud af udseendet på det, du sender til arbejdsgiveren. Både ansøgning og CV.

Hit med jobbet giver dig gratis skabeloner

 Selv om bogen har et kapitel med layouttips, ved jeg godt, at mange har svært ved at fremtrylle et layout, der lever op til netop de signaler, de ønsker at sende. Derfor har vi lagt 12 forskellige sæt wordskabeloner til ansøgning og CV på Hit med jobbets hjemmeside. De er gratis at hente, og alle kan tilpasses med hensyn til både farvetema, skrifttyper og grafiske elementer, hvis du ønsker det.
Hent den skabelon, du bedst kan lide, vælg et farvetema (eller tilpas det eksisterende, tilpas skrifttyper mv., indsæt dine personlige oplysninger og gem som skabelon. Så har du en præsentabel ansøgning, der sender gode signaler om dig til arbejdsgiveren. På den måde kan du også sikre, at ansøgning og CV passer perfekt sammen, så dit grafiske udtryk er ensartet. Og du  kan bruge ansøgningsskabelonen som dit personlige brevpapir fremover.
 
Jeg fandt denne artikel - skrevet af Steen Kræmer Rasmussen - Fantastisk nyttig information
Se mere på hans hjemmeside: HER

1 kommentar:

Steen Kræmer Rasmussen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.