onsdag den 18. juni 2014

Håndværkere er de lækreste !


Vinder af Mr. World 2014 er 23-årige Nicklas Pedersen. Nicklas. Han konkurrere mod over 60 andre lande om den prestigefyldte titel samt et hav af præmier & en modelkontrakt.

Nicklas er udlært tømrer og arbejder som model ved siden af. Han er født i København, men valgte i 2011 at pakke sin rygsæk og rejse til Australien, hvor han rejste rundt i 10 måneder. Han forelskede sig i byen Melbourne og har boet der siden.     Siden han var teenager, havde han en drøm om at se Australien, så efter at have gennemført sin uddannelse, mente han at det var tid til at drage ud i verden, og fuldføre drømmen. Nicklas mener at det er den bedste beslutning, han nogensiden har taget, og han kunne ikke forestille sig sit liv, uden alt det han har oplevet. Han rejste alene af sted, men har heldigvis aldrig været ensom. Han betragter sig selv som værende udadvendt, smilende og snaksaglig.
Så er det slået fast med 7 tommers søm - Man skal være en veltrænet dansk håndværker. Gerne se lidt fræk og svedig ud. Og værktøjet skal være iorden. At man samtidig har et skær af det store udland er ingen forhindring. 

Det må kunne bruges i en reklame for at få flere danskere til at uddanne sig som håndværkere. Og det kan måske ruske op i den store mængde af danske universitets studerende. Her er det ikke lige maskulinitet det stråler mest af.

Ingen kommentarer: